Sidevisninger i alt

søndag den 13. januar 2013

Dagens ret uge 3 & 4

                                      Uge 3
                               Dagens ret 

Man.d.14 # 1/2 Kylling m./ smørkartofler,skysovs & salatbar.

Tirs. d.15 # Stegt flæsk m./ persillesovs, hvide kartofler & rødbeder.

Ons. d.16. # Kylling i karry m./ ris & tilbehør.

Tors. d. 17. # Gullasch m./ kartoffelmos.

Fre. d.18. # Snitzel m./ ovnkartofler & salatbar.

                                    Uge 4

Man. d.21. # Hakkebøf m./ ovnkartofler & pebersovs.

Tirs d. 22. # Gammeldaws oksesteg m./ hvide kartofler, sovs & tilbehør.

Ons. d.23. # Kamfilet m./ hallens surprice, ovnkartofler & salatbar.

Tors. d. 24. # Ribbensteg m./ hvide kartofler, sky sovs & rødkål.

Fre. d. 25. # OBS !!! OBS !!! OBS !!!
                      ingen dagens ret pga. selskab i cafe`te ria.

                            Velbekommen    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar