Uge 3
Dagens ret
Man.d.14 # 1/2 Kylling m./ smørkartofler,skysovs & salatbar.
Tirs. d.15 # Stegt flæsk m./ persillesovs, hvide kartofler & rødbeder.
Ons. d.16. # Kylling i karry m./ ris & tilbehør.
Tors. d. 17. # Gullasch m./ kartoffelmos.
Fre. d.18. # Snitzel m./ ovnkartofler & salatbar.
Uge 4
Man. d.21. # Hakkebøf m./ ovnkartofler & pebersovs.
Tirs d. 22. # Gammeldaws oksesteg m./ hvide kartofler, sovs & tilbehør.
Ons. d.23. # Kamfilet m./ hallens surprice, ovnkartofler & salatbar.
Tors. d. 24. # Ribbensteg m./ hvide kartofler, sky sovs & rødkål.
Fre. d. 25. # OBS !!! OBS !!! OBS !!!
ingen dagens ret pga. selskab i cafe`te ria.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar